• 皇马门神领衔 “加勒比海盗”再续荣光? 2019-11-02
  • 奔驰A级优惠5.8万元 欲购从速颜色齐全 2019-11-02
  • 跻身亚洲10佳啤酒吧,美国啤酒节拿金奖,来这看世界杯最带感! 2019-10-31
  • 空军飞行员大秀超低空飞行,场面震撼堪比大片 2019-10-31
  • 比肩郭艾伦之人欲联手新疆冲冠?国产助攻王成X因素 2019-10-30
  • 西部网(陕西新闻网)www.cnwest.com 2019-10-30
  • 端午佳节 听习近平谈弘扬中国优秀传统文化 2019-10-25
  • 西安启动唐长安城明德门遗址保护工程 2019-10-25
  • 新时代 我奋斗 我幸福 2019-10-24
  • 今年省内高校招生普增 2019-10-24
  • 浙江一母亲去医生儿子那看病 监控看了让人落泪 2019-10-23
  • 湖南一博士生举报水利局领导受贿 遭到冒牌纪委约谈 2019-10-23
  • 英国3D打印出世界首例人工眼角膜 有望让百万盲人重获光明 2019-10-12
  • 勤劳不能致富,原因首先是生产力水平低下,因此,很多农民选择进城打工,有的人一个月的打工收入相当于在农村干一年的收入。 2019-10-12
  • 数百人吃发芽糙米 三个月收获健康 2019-10-11
  • 網站首頁
    2019新產品
    產品目錄
    解決方案
    購物流程
    常見問題
    公司簡介
    証書
    最新消息
    聯繫我們

    常見問題 

    广西快乐十分奇偶走势 www.nhkzg.tw Question 1: Could you tell me your lead-time?
    Answer:Our lead-time is below:
    Samples-------------------------------------2~5 work days
    All batch products------------------------7~10 days

    Question 2: Could you tell me how to deliver my goods?
    Answer: We would like to send your goods via FEDEX,UPS,DHL or TNT etc.,If you place a big volume order,we will send your goods via our cargo agent or your cargo agent.

    Question 3:Could you tell me your payment terms?
    Answer: We current accept T/T in advance. You can make your wire transfer when you place your order. Our bank can't accept your payment by credit cards.

    Question 4:How long could you receive our payment?
    Answer:Usually,we can receive your payment within 3~5 work days. If you do a swift payment to us,we can receive your payment only 1-2 work days.

    Question 5: Could you tell me your Minimum Order Quantity?
    Answer: 10pcs

    Question 6: Could you tell me your product warranty period?
    Answer: One year.

    Question 7: How long will it take you to get back to us ?
    Answer: We appreciate your interested in our products and send us your e-mail. We would like to review your information and get back to you within 2 work days.

    Question 8: Could you accept OEM order?
    Answer:Yes,we can.

    Question 9:Could you become our agent in China?
    Answer:PLease tell us your company and your products,we would like to accept your information. If we are interested in your products and your products are very competitive in China,we would like to cooperate with you.


    網站首頁  |  2019新產品  |  產品目錄  |  解決方案  |  購物流程  |  常見問題  |  公司簡介  |  証書  |  最新消息  |  聯繫我們  |  網站地圖  |  手機版
    ?  English   ?  简体版   ?  繁體版
    Powered by DIYTrade.com
  • 皇马门神领衔 “加勒比海盗”再续荣光? 2019-11-02
  • 奔驰A级优惠5.8万元 欲购从速颜色齐全 2019-11-02
  • 跻身亚洲10佳啤酒吧,美国啤酒节拿金奖,来这看世界杯最带感! 2019-10-31
  • 空军飞行员大秀超低空飞行,场面震撼堪比大片 2019-10-31
  • 比肩郭艾伦之人欲联手新疆冲冠?国产助攻王成X因素 2019-10-30
  • 西部网(陕西新闻网)www.cnwest.com 2019-10-30
  • 端午佳节 听习近平谈弘扬中国优秀传统文化 2019-10-25
  • 西安启动唐长安城明德门遗址保护工程 2019-10-25
  • 新时代 我奋斗 我幸福 2019-10-24
  • 今年省内高校招生普增 2019-10-24
  • 浙江一母亲去医生儿子那看病 监控看了让人落泪 2019-10-23
  • 湖南一博士生举报水利局领导受贿 遭到冒牌纪委约谈 2019-10-23
  • 英国3D打印出世界首例人工眼角膜 有望让百万盲人重获光明 2019-10-12
  • 勤劳不能致富,原因首先是生产力水平低下,因此,很多农民选择进城打工,有的人一个月的打工收入相当于在农村干一年的收入。 2019-10-12
  • 数百人吃发芽糙米 三个月收获健康 2019-10-11
  • 山西11选5遗漏 青鹏棋牌官网充值 彩票平台制作 山东群英会任5最大遗漏 内蒙古11选5遗漏 彩票往期中奖号码查询结果 银河电玩城棋牌下载 双色球复式查询法 秒速飞艇五码二期计划 山西11选5走势图top10